Translate

marți, 8 ianuarie 2013

PERGOLA

Un proiect demarat in vara trecuta,dar aproape finalizat :)),spun aproape, deoarece nu am reusit sa o vopsesc complet.De,a venit iarna..........
Pot spune ,cu mandrie, ca este lucrata numai de mine,bucata cu bucata.E adevarat ,nu am lucrat la ea mai mult de 3-4 ore.Saptamanal!
Şi acum pozele cu pergola in diverse etape de lucru.







6 comentarii:

  1. e foarte reusita pergola :-) imi place ,aduce ceva cu gradinile alea vechi ,va fi superba imbracata cu trandafiri........

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa, felicitari! Am vazut si bancuta de langa, va fi un loc frumos de odihna. Si eu propun tot niste trandafiri, din aceia parfumati. Pai daca ai facut una (si a fost asa de simplu), da-i bataie - Lucrezi la comanda? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Annamaria,mă bucur că îţi place.Şi da,vreau ca gradina mea să arate ca una englezeasca,cu un aer romantic:)cu mulţi trandafiri,casute pentru păsari şi straturi inalţate pentru legume.......

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea,mulţumesc!
    Băncuţa aceea am mutat-o de cel puţin 7 ori pănă acum,dar în sfărsit are locul ei ,intre doi trandafiri englezeşti care miros superb.
    La intrebarea pe care ai pus-o la final iţi pot spune ca da,de ce nu........
    Ai tu un proiect anume?
    Adresa mea de email e urmatoarea:ivan.mihai@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. In doar cateva cuvinte... Respect pentru tot ceea ce faci. Admiram oamenii care isi fac din gradina un mic paradis si, cu deosebire, pe cei ce-si construiesc totul (sau aproape totul) din proprile idei. Si noi incercam sa construim coltul nostru de natura, dar mai avem mult, mult, foarte mult de munca. "Aventura" noastra a inceput tot vara trecuta. Si am reusit cate ceva... Dar si pe noi ne-a oprit iarna. Pe blogul nostru (abia deschis) am postat cateva fotografii. Cu scuzele de rigoare... Cred ca ne "pricepem" mai mult la munca in gradina si mai putin la facut bloguri. Incercam sa invatam si asta, iar cand timpul ne permite, poate reusim sa ne imbunatatim si blogul.
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Superba a iesit. Neaparat o sa imi bat si eu cocosul ....... :P la cap, sa imi faca 1-2 pergole din astea in gradina :)
    La vara vrem sa o vedem cum ii sta cu trandafirii infloriti

    RăspundețiȘtergere